Inloggen

Hemelvaartsmarkt 9 mei 2024

Hemelvaartsmarkt 2024

Hemelvaartsmarkt in Terborg, een waar feest voor jong en oud.
 
Op donderdag 9 mei tussen 11.00 en 17.00 uur vindt weer de jaarlijkse gezellige sfeervolle Hemelvaartsmarkt in het centrum van Terborg plaats. De evenementen commissie van Terborg Centraal, de ondernemersvereniging, heeft alles in het werk gesteld om er weer een gezellige feestelijke markt van te maken. Een plek van ontmoetingen, gezelligheid en zomers vertier! De zomermarkt is zoals altijd in de hele Hoofdstraat te bezoeken. Er is een breed scala aan diversiteit van kraamhouders. We hopen dan ook op een zonovergoten Hemelvaartsdag in gezellige sfeer.
 
Terborg heeft een positieve ontwikkeling doorgemaakt het afgelopen jaar. Er zijn verschillende nieuwe ondernemers gestart, allemaal met een eigen gezicht, persoonlijke aanpak en verrassende producten/collecties. Dus volop reuring in het gezellige stadje. Het Sint Jorisplein, met haar twee restaurants, een gezellig bar met terrassen en liefdevolle lunchroom straalt dagelijks een bijzondere sfeer van gezelligheid uit. De rommelmarkt zal doorlopen vanuit de Hoofdstraat naar de Walstraat.
 
Aanmelden van jong en oud voor de rommelmarkt kan nog via info@marktvision.nl. Tevens kunnen via Marktvision kramen gehuurd worden.
 
Tot dan!