Uitbundige Kerstmarkt in Terborg

Zondag 10 december 2017 van 12.00 -17.00 uur

14/11/2017

kerstmart-terborg-2017.jpg

Op zondag 10 december organiseert Terborg Centraal, de ondernemersvereniging van Terborg, weer een verrassende kerstmarkt. Voor deze grote gezellige markt is er een samenwerking gezocht met verpleeghuis Antonia, de RK en hervormde kerk in Terborg.

Al jaren organiseerde verpleeghuis Antonia zelf een sfeervolle kerstmarkt die niet altijd op hetzelfde moment viel als de kerstmarkt in de Hoofdstraat. Door op dezelfde dag een kerstmarkt te houden en het geheel mobiel met elkaar te verbinden kan de bezoeker een gezellige dag doorbrengen in Terborg.
De RK Georgiuskerk opent deze middag haar deuren. In deze kerk is een prachtige kerststal te bewonderen en er is een grote wensboom opgesteld met als motto “doe een wens voor een ander”. Daarnaast is op een groot scherm het kerstverhaal te zien met een zandtovenaar.

Om het voor bezoekers makkelijk te maken is er een kerstroute uitgezet door middel van verwijzingsborden. De route kan te voet of per golfkar genomen worden.

De rode draad van deze Kerstmarkt is zang. Op alle locaties treft je koren aan.

Natuurlijk is er in de Hoofdstraat en op het Jorisplein volop muziek, kindervermaak, zang, sneeuwpop, draaimolen, DJ’s, midwinter hoorn blazers, pony rijden en natuurlijk de geur van Glühwein. De winkels zijn geopend!

In verpleeghuis Antonia treft men naast zang ook vele sfeervolle kraampjes aan met prachtige producten en kan er even een pauze ingelast worden met een lekker kopje koffie.

Ondernemers van Terborg, verpleeghuis Antonia, de RK en hervormde kerk slaan de handen ineen om van deze kerstmarkt een geweldige beleving te maken. Kortom, een heerlijk kosteloos uitje voor het hele gezin!

De kerstmarkt in Terborg is op zondag 10 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Terug

hoofdstraat-terborg2.jpg