Hemelvaartsmarkt in Terborg, een waar feest voor jong en oud

23/05/2019

Flyer-Hemelvaart-2019.jpg

Op donderdag 30 mei tussen 11.00-17.00 vindt weer de jaarlijkse gezellige sfeervolle Hemelvaartsmarkt in het centrum van Terborg plaats. De evenementen commissie van Terborg Centraal , de ondernemersvereniging, heeft alles in het werk gesteld om er weer een gezellige feestelijke markt van te maken. Ook dit jaar heeft de ondernemers vereniging veel geld gestoken in entertainment voor jong en oud. De zomermarkt is zoals altijd in de hele Hoofdstraat te bezoeken. Er is een breed scala aan diversiteit van kraamhouders. Terborg viert dit jaar 600 jaar Stad en daarom zullen er op de markt ook middeleeuwse kooplui zijn. Tevens kunnen mensen op de foto worden gezet in klederdracht. Dit gebeurd door Laban fotografie. Tevens wordt de middeleeuwse markt omlijst door live harp muziek. Bij Azora (Antonia) is de tentoonstelling van Henrik Jan Stuiver, schilderwerken uit het vroegere Terborg.De moeite waard om even binnen te kijken!

Terborg heeft weer een behoorlijk positieve ontwikkeling doorgemaakt als het gaat om het winkeliers bestand. In dit gezellige stadje vind je verschillende speciaalzaken waarbij de klant voorop staat en nog echt advies krijgt. O.a. modezaken, cadeauwinkels, bloembinders, opticien, schoenwinkel/schoenmakerij, ijssalon, bio winkel, muziekspeciaalzaak,vinylzaak, schoonheidspecialistes en kappers. Het Sint Joris plein , met haar twee gezellige restaurants en een gezellige bar met terrassen, straalt dagelijks een bijzondere sfeer van gezelligheid uit. In de Walstraat is dit jaar ook de rommelmarkt te vinden.  Aanmelden van en jong en oud voor de rommelmarkt kan nog. De Duitekluiters lopen rond ( een groot dwijlorkest) en de musical school houdt een show op het St. Jorisplein.

Voor de kinderen is er ook veel vermaak. Natuurlijk is Paula Tuenter aanwezig om de meest waanzinnige snuitjes te grimeren en zal het niet ontbreken aan kinderentertainment.

Veel winkels zijn geopend en hebben leuke acties. Tevens klinken er vrolijke muzieknoten van DJ Paul.

De kindervrijmarkt is dit jaar 5,00 euro voor 5 meter grondplek. Wil je deelnemen? Stuur dan even een mail naar info@terborgcentraal.nl of naar info@bohmerschoenen.nl of even binnen lopen bij Böhmer Schoenen&Reparaties, Hoofdstraat 33a.

Graag tot ziens in Terborg 600 jaar Stad!

Terug

hoofdstraat-terborg2.jpg