Kerstconcert Mannenkoor Arti Sacrum

zaterdag 7 december a.s. om 19.30 uur

12/11/2019

Flyer-2019_ARTISACRUM.jpg

"Een traditie die niet mag verdwijnen"

Ieder jaar is het kerstconcert in Terborg een belevenis. Op zaterdag 7 december a.s. voert Mannenkoor Arti Sacrum het Kerstconcert uit in de sfeervolle unieke evenementenlocatie Georgiuskerk in Terborg.

Zoals u kunt verwachten van Mannenkoor Arti Sacrum is er een boeiend en gevarieerd programma samengesteld, door én onder algehele leiding van de dirigent Gerard Berentsen. Wie wil genieten van een prachtige avond of alvast in de sfeer van Kerst wil komen, is hier van harte welkom.

Met de solistische bijdragen van sopraan Catharina Jansen en zanger Rolf Koster, weten deze musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen.

Over Catharina Jansen
Zingen, is mijn droom en mijn passie, en dat is onveranderd zo gebleven, inmiddels heb ik op vele podia in binnen- en buitenland gestaan, en iedere keer weer ervaar ik een groot geluksgevoel.

Een geluksgevoel wat ik misschien het beste kan omschrijven als of ik me zingend op een zilverdraad beweeg tussen hemel en aarde. Dat gevoel maakt mij intens gelukkig en het mooiste is als dit gedeeld wordt met en door het publiek. Dan zijn alle woorden over en spreekt de muziek.Mijn zangstudie was een  eigenzinnige weg die mij van Italie, Zwitserland en Duitsland, weer terug naar Nederland voerde.

Over Rolf Koster
Rolf is bekend van musicals in binnen en buitenland waaronder Les Misérables, Joe de musical, Titanic, Elisabeth (Wenen), Jesus Christ Superstar en was hij te zien naast Simone Kleinsma in haar show Simone’s Songbook. Hij treedt op als gast solist bij o.a. het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en harmonie en fanfare orkesten.
Zijn stem is dagelijks op televisie te horen in vele tekenfilmseries.

Naast zijn theaterwerk maakt Rolf deel uit van de formaties Voulez Vous (ABBA act) en van Heidi und die Heino’s en Your Votes!, samen met Brigitte Nijman en Tony Neef. Momenteel tourt Rolf met zijn voorstelling Vive la France door Nederland. Een avond vol charme en herkenning, waarop de mooiste Franse chansons worden ontkurkt.

Julian Simmes (piano) en Jelmer Simmes (viool) zorgen voor ontroerende momenten met hun prachtige spel. Hun improvisaties stromen op onnavolgbare wijze uit de concertpiano en viool. Zij zullen op deze avond eveneens zowel het koor als ook de solisten begeleiden.

Onze vaste ladyspeaker Els Bakker zal deze avond presenteren.

Kortom, een avond die zeer de moeite waard is om te beluisteren en te beleven!

De entree bedraagt – incl. koffie/thee -  € 10,- aan de kassa en in de voorverkoop € 7,50  bij de Plus Supermarkt aan het Marktplein 1 in Terborg. Bestellen kan ook via e-mail altveen1993@kpnmail.nl Ton de Veen Sint Antoniastraat 10 Terborg.

Terug

hoofdstraat-terborg2.jpg